La Lectura Fàcil permet la comprensió de llibres, textos, webs, etc. a persones amb dificultats lectores (immigrants, persones amb discapacitat, gent gran, persones amb una escolarització deficient, etc.).
Perquè tothom té dret a accedir a la informació, a la literatura i a la cultura.

martes, 30 de noviembre de 2010

Els Clubs LF no paren!

Els més de 50 clubs de Lectura Fàcil estan en marxa, comparteixen lectures i sessions literàries. Però a part de les sessions que regularment fan, alguns d’ells realitzen altres activitats que complementen les lectures.

És el cas del Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. Arran de la lectura sobre Les mateixes estrelles, que tracta el tema de l’exili, el grup ha anat a l’exposició que es fa a Rubí sobre La Maternitat d'Elna. Exili, 1939-1944. Una història colpidora i emotiva descoberta per l’Assumpta Montellà, i que explica la gran tasca que la suïssa Elisabeth Eidenbenz va realitzar amb les exiliades republicanes embarassades i amb els seus fills.

El Club de Lectura Fàcil d’alumnes del Consorci per la Normalització Lingüística de Constantí també ha realitzat un acte molt especial. Després d’haver llegit El nou món de la Sandy, van poder conèixer la seva autora, la Fina Niubó i compartir amb ella una xerrada sobre les seves experiències amb la lectura. L’acte es va celebrar a la Biblioteca Municipal de Constantí.

Si el vostre Club de Lectura Fàcil realitza qualsevol activitat, no dubteu en explicar-nos-la i la compartirem amb tots els seguidors de la Lectura Fàcil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario