La Lectura Fàcil permet la comprensió de llibres, textos, webs, etc. a persones amb dificultats lectores (immigrants, persones amb discapacitat, gent gran, persones amb una escolarització deficient, etc.).
Perquè tothom té dret a accedir a la informació, a la literatura i a la cultura.

viernes, 29 de octubre de 2010

Activitats de Lectura Fàcil

Ens han arribat dues activitats més al voltant de la Lectura Fàcil. T’hi animes??

1.       Respiració i lectura en veu alta
Arran de l’observació del participants als Clubs de Lectura Fàcil, el CNL de Cornellà prepara aquesta interessant activitat entorn a la lectura.
La xerrada la realitzarà la Lluïsa Malagarriga, professora de ioga a l’Ateneu de Sant Feliu de Llobregat i estudiosa de la importància de la respiració en tots els àmbits de la nostra vida.

 “Ha estat a través del seguiment continuat dels Clubs, que em vaig adonar de la importància de saber controlar la respiració a l’hora de fer la lectura en veu alta. Si quan llegim en veu alta sabem respirar de manera adequada, entendrem millor el text, serem capaços de respectar els signes de puntuació i sabrem posar-hi l’entonació correcta.”  Mireia Estapé Dinamitzadora de l’Acolliment Lingüístic del CNL de Cornellà de Llobregat

SESSIONS
Biblioteca Central de Cornellà
11 de novembre, 17:00h

Biblioteca Marta Mata de Cornellà
16 de novembre, 12:00h,


2.       Club Lectura Fàcil Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera
Des de la Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera ens fan arribar la informació sobre el seu club de Lectura Fàcil , que realitzen amb el suport del Servei Local de Català d’Abrera des de l'any 2009.
Aquest Club de Lectura Fàcil vol reunir persones interessades a llegir i comentar literatura escrita en català amb l’objectiu de practicar aquesta llengua i millorar-ne l’expressió lectora i oral en català.
El Club es reuneix cada dos mesos, un dimarts de 15.30 h a 17.00 h. i és moderat per la Sílvia Llorente i Briones.
http://www.biblioabrera.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario