La Lectura Fàcil permet la comprensió de llibres, textos, webs, etc. a persones amb dificultats lectores (immigrants, persones amb discapacitat, gent gran, persones amb una escolarització deficient, etc.).
Perquè tothom té dret a accedir a la informació, a la literatura i a la cultura.

miércoles, 1 de junio de 2011

Tertúlies amb autores al Club LF de Tortosa

Les darreres sessions del Club LF de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa estan sent molt especials. Tres autores de llibres LF comparteixen una estona amb els assistents al Club. Ja han passat Montse Flores, autora de L’aigua del Rif, i Núria Martí, autora de Les mateixes estrelles. Fina Niubó serà la pròxima en participar-hi. Aquest Club LF de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa està dirigit a persones que estan aprenent català, i es realitza amb el suport del Consorci per la Normalització Lingüística.
Els participants del club han pogut compartir amb les autores les impressions de la lectura del llibre. Així recollida aquesta experiència la Núria Martí al seu bloc.
Aquestes tertúlies són fruit del Pla Pilot de Lectura Fàcil que la Biblioteca Marcel·lí Domingo va acollir al 2010. Gràcies a aquest Pla Pilot i a la col·laboració de la Biblioteca, es van crear 11 clubs LF. El Pla Pilot LF compta amb el suport de la Subdirecció de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario