La Lectura Fàcil permet la comprensió de llibres, textos, webs, etc. a persones amb dificultats lectores (immigrants, persones amb discapacitat, gent gran, persones amb una escolarització deficient, etc.).
Perquè tothom té dret a accedir a la informació, a la literatura i a la cultura.

viernes, 10 de junio de 2011

El Club LF de Viladecans rep a Núria Martí

L’escriptora gironina Núria Martí, autora dels llibres LF “Les mateixes estrelles” i “Trampa de foc”, ha visitat el club LF de la Biblioteca de Viladecans.
Aquest Club LF, un dels més antics, es dirigeix a persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional CAVIGA. Miguel Cano i Conchi Camacho, amb la col·laboració de la directora de la Biblioteca Remei López, condueixen aquest club LF.
La visita va ser molt profitosa, tan per part dels assistents al club, com per la pròpia autora. Els participants van poder preguntar sobre el fet d’escriure i sobre la història a l’escriptora. Núria Martí, com comenta al seu bloc, va tornar a gaudir d’una trobada literària amb persones amb dificultats lectores a les que resulta molt gratificant poder llegir novel·les.
Viladecans TV es va fer ressò d’aquesta trobada.

1 comentario:

  1. Moltes gràcies pel vostre interès, el vostre suport i la vostra feina importantíssima de difusió. La veritat és que aquestes converses amb els lectors són ben enriquidores i em fan passar estones meravelloses! Una abraçada!

    ResponderEliminar