La Lectura Fàcil permet la comprensió de llibres, textos, webs, etc. a persones amb dificultats lectores (immigrants, persones amb discapacitat, gent gran, persones amb una escolarització deficient, etc.).
Perquè tothom té dret a accedir a la informació, a la literatura i a la cultura.

viernes, 20 de julio de 2012

Premis Lectura Fàcil 2012

L'ALF ha posat en marxa dos premis relacionats amb la Lectura Fàcil. D'una banda, l'edició 2012 del Premi de Novel·la curta LF, i de l'altra, el Premi de Bones Pràctiques LF 2012.


Premi Novel·la Curta LF
Termini: 28 de setembre

L’objectiu d’aquest Premi es cercar nous autors en Lectura Fàcil que apropin la literatura, la cultura i el coneixement a tothom.
Una iniciativa amb la que volem contribuir a la inclusió social de persones amb dificultats lectores.
El premi consisteix en una dotació econòmica de 500 euros i la publicació de l’obra. La data límit d’entrega és el  28 de setembre de 2012.

Per participar-hi, consulta les bases del Premi. L’obra ha de seguir els criteris de Lectura Fàcil, en la mesura que sigui possible. Tot i així, es valorarà més la trama argumental i l’originalitat del tema. Pots descarregar-te una petita guia per seguir les pautes de Lectura Fàcil.


Premi Bones Pràctiques LF
Termini: 26 d'octubre
Des de l’Associació Lectura Fàcil volem premiar iniciatives de diferents àmbits que utilitzin materials de Lectura Fàcil (LF) per promoure la lectura, la inclusió social i la democràcia  informativa, valors amb els quals s’identifica el projecte Lectura Fàcil.

Si sou una entitat, un centre educatiu, una biblioteca, etc. i treballeu amb materials LF, expliqueu-nos el vostre projecte. L’ALF valorarà aquelles iniciatives i entitats que s’han mostrat actives en el foment de la lectura i la dinamització lectora, i les premiarà amb un lot de llibres LF.

Els guanyadors dels premis es donaran a conèixer durant un acte el mes de desembre.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario