La Lectura Fàcil permet la comprensió de llibres, textos, webs, etc. a persones amb dificultats lectores (immigrants, persones amb discapacitat, gent gran, persones amb una escolarització deficient, etc.).
Perquè tothom té dret a accedir a la informació, a la literatura i a la cultura.

viernes, 21 de octubre de 2011

Conferència Jordi Sierra

“La lectura i l’escriptura com a via per a la inclusió social”

Després de diverses converses i la gran disposició per part de l'autor, ja us podem informar sobre uns dels grans actes que des de l'ALF tenim preparats per a aquesta recta final d'any: la conferència de l'escriptor Jordi Sierra sobre la lectura com a eina per a la inclusió social.
L'acte es realitzarà el 27 d'octubre a les 19h. al Palau Alòs de Barcelona (c/ Sant Pere més baix, 55). Hi esteu tots convidats! Us demanem, però, que confirmeu la vostra assistència al mail o telèfon de l'Associació: lecturafacil@cobdc.org o Tel. 93 310 76 94.

Jordi Sierra i Fabra presentarà la seva Fundació amb seu a Medellín (Colòmbia) i Barcelona, i que treballa per ajudar a joves escriptors i per fomentar el plaer per la lectura com a vehicle essencial de formació.  L’acte coincideix amb la publicació del seu llibre “La música del viento” (La Mar de Fàcil), adaptat a Lectura Fàcil.


L’escriptor Jordi Sierra i Fabra (Barcelona 1947) ha venut més de 10 milions d’exemplars de les seves 400 obres, ha rebut 30 premis literaris i els seus llibres s’han traduït a 30 idiomes. També ha estat candidat en dues ocasions al Premi Nobel Juvenil, l’Andersen. El 2004 crea la Fundació Jordi Sierra i Fabra a Barcelona i Medellín, i pel seu treball social rep el Premi Ibby-Asahi el 2010. El 2011 ha sigut el primer autor de literatura infantil i juvenil escollit membre del Patronato del Instituto Cervantes, i ha guanyat el Premi de Novel·la Ciudad de Torrevieja.
Us hi esperem!!