La Lectura Fàcil permet la comprensió de llibres, textos, webs, etc. a persones amb dificultats lectores (immigrants, persones amb discapacitat, gent gran, persones amb una escolarització deficient, etc.).
Perquè tothom té dret a accedir a la informació, a la literatura i a la cultura.

martes, 6 de septiembre de 2011

Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil

Tens ganes d’escriure una novel·la en Lectura Fàcil? En tens alguna guardada al calaix de l’escriptori? T’agradaria veure-la publicada? Doncs estàs d’enhorabona. L’Associació Lectura Fàcil convoca el Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil.

L’objectiu d’aquest Premi es cercar nous autors en Lectura Fàcil que apropin la literatura, la cultura i el coneixement a tothom. Una iniciativa amb la que volem contribuir a la inclusió social de persones amb dificultats lectores.

El premi consisteix en una dotació econòmica de 500 euros i la publicació de l’obra. La data límit d’entrega és el  7 de novembre. El guanyador es donarà a conèixer durant l’entrega de Premis de Bones Pràctiques en Lectura Fàcil, el desembre de 2011.
Aquesta segona edició compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, i el suport de l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya.
Les obres s’han d’enviar a la seu de l’ALF (Ribera, 8 Pral. 08003-Barcelona). Les oficines estaran tancades durant el mes d’agost.

Resum de les pautes de Lectura Fàcil per a textos narratius